+31 (0)6 20 06 45 20
info@wildemanshorses.nl

ICPBC

Erkend volgens ICPBC

Voor het aanmeten van een bit en hoofdstel heb je bepaalde vaardigheden nodig. Dit zijn geen vaardigheden die je zomaar opdoet tijdens het werken met paarden. Hiervoor is een gedegen opleiding noodzakelijk. Wildemans Horses is in het bezit van een erkend diploma vanuit het International College for Professional Bitfit Consultants

Waarom ICPBC

ICPBC verkoopt zelf geen hoofdstellen en of bitten. Hierin heeft het opleidingsinstituut dus geen commercieel belang. De opleiding vind dan ook plaats vanuit objectief oogpunt in plaats vanuit merk-gerichte verkoop. Het draait enkel en alleen om educatie. 

Daarnaast leer je meer dan alleen bitfitten. Je leert nauwkeurig kijken naar een paard. Van zijn mond tot zijn staart. Je leert aanleuning begrijpen en compensatie patronen herkennen. Het bit speelt mee in het verfijnen van de hulpen en creëren van een harmonieus beeld.  ,,Aan het bit komt alles samen” aldus het instituut.

Omdat er over dit onderwerp tot voorkomt geen gebundelde informatie beschikbaar was, is ICPBC gestart met de opleiding. 

Erkenning

De ICPBC is een CRKBO geregistreerde/ erkende  instelling die voldoet aan de kwaliteitscode geregistreerde instelling voor kort beroepsonderwijs (HBO niveau) op landelijk niveau. 

Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button om naar de website van ICPBC te gaan.