+31 (0)6 20 06 45 20
info@wildemanshorses.nl

Wildemans Horses

Wildemans Horses

Een bedrijf ontstaan vanuit een passie. Een term die vaker genoemd wordt en misschien een beetje “leeg” klinkt. Maar als je dag voor 70% bestaat uit het werken met paarden. Je al van kinds af aan geen andere toekomst zag. Wanneer je energie krijgt van alle werkzaamheden die je moet doen. Als je het eigenlijk niet eens ziet als werk. Dan mogen we toch van een passie spreken.

Pijlers Wildemans Horses

Mijn naam is Jacqueline Wildemans, ik ben de oprichter van Wildemans Horses. Het delen van ervaring, kennis en kunde. Aan iedereen die met zijn paard of pony een bepaald doel heeft gesteld. Aan mensen die er misschien niet eens over durven dromen. Daar haal ik energie uit. Succes kunnen we nooit garanderen. De beste begeleiding en ondersteuning kunnen we wel bieden.

Bij Wildemans Horses werk ik vanuit de volgende vier pijlers:

  • Respect voor- en welzijn van het paard
  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Openheid

Deze pijlers vormen het fundament van de werkwijze en visie die gehanteerd word bij Wildemans Horses.

Wildemans horses gio

Focus en team

Paardrijden is een teamsport. Jouw team bestaat uit jou, je paard en je trainer(s). Om mooie resultaten te behalen moet iedereen zich inzetten. Om je energie op de juiste manier te kunnen gebruiken, moeten de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn. Te beginnen bij het welzijn van je paard. Natuurlijk zijn hiervoor basisprincipes. Daarnaast mogen we niet vergeten dat ieder dier uniek is. Net als ieder mens. Daar moeten we ons van bewust zijn. Respect voor het dier staat dan ook voorop. Een goed harnachement, een goede manier van rijden en een goede match is belangrijk voor een solide basis.

Je moet ervan uit kunnen gaan dat jij en jouw dier in goede handen zijn. Kwaliteit moet je waarborgen. Met succes heb ik dan ook de volgende diploma’s mogen behalen:

  • Paraveterinair (2008)
  • Instructeursopleiding
  • ICPBC

In het leven ontwikkel je door. Uitgeleerd ben je dan ook nooit. Met grote regelmaat volg ik cursussen, nascholingen en informatiebijeenkomsten. Gelukkig is ook mijn netwerk in de sector groot. Een goed en professioneel vangnet mocht er iets zijn waarover ik niet 100% zeker ben.

Enthousiasme

Als ik met jou en/of je paard aan de gang ga, doe ik dat met enthousiasme. Geen platte verhouding, maar een duurzame band. Dat is wat ik wil opbouwen als Wildemans Horses en als persoon. Ik verwacht dat dit wederzijds is. Wanneer we het samen kunnen doen, is het zoveel leuker.

Aansluitend daarop is openheid. In mijn werk heb ik voor jou als eigenaar geen geheimen. Dat is niet nodig. Ik hoop dan ook dat jij je vertrouwd genoeg voelt om ook geen geheimen te hebben. Stomme vragen bestaan niet. Meedenken wordt gewaardeerd. Met een goed gesprek komen we altijd verder, ongeacht de uitkomst.

Wildemans Horses is er om van dromen, haalbare doelen te maken. Alles met het paard op één.