+31 (0)6 20 06 45 20
info@wildemanshorses.nl

Instructie

Les bij Wildemans Horses

Beschik je over een eigen pony of paard? Dan is het mogelijk om les te volgen bij Wildemans Horses. Naast ruime ervaring beschik ik ook over de juiste diploma’s. Respect voor je paard, enthousiasme en gedrevenheid vind ik erg belangrijk. Als jij laat zien dat je je best doet, kan ik jou net dat beetje extra helpen. Dat vind ik leuk en doe ik graag. In welke discipline dan ook.

Les in dressuur

Dressuur is mijn specialiteit en de basis van alles. Zonder een goede dresuurbasis kom je geen springparcours rond. 

Als Grand Prix amazone draag ik mijn kennis graag over aan jou. Of je nu net begint, je paard nog groen is of dat je je sporen al aardig verdiend hebt.

Wildemans Horses Cavaletti
wildemans horses springles instructie

Springles

Ben jij een beginnende springer? Is je paard nog nieuw in de discipline? Of misschien vind je het gewoon een keer leuk voor de afwisseling. Dan begeleid ik jou graag over de balken en door je eerste parcours.

Met jarenlange spring-ervaring bij zowel de pony’s als paarden vind ik het leuk om jullie over het hout te helpen.

Longeren

Werken vanaf de grond is zeker net zo belangrijk als het rijden. Help jouw paard met het zoeken naar balans en ontspanning. Ideaal als afwisseling of wanneer je gaat beginnen met je paard.

Samen vinden wij de manier van longeren die voor jouw paard het beste werkt. Met hoofdstel of kaptoom, enkele- of dubbele lijn.  Van bijzet tot Pessoa.

Wildemans Horses Kienie